top of page
Buscar
  • Foto del escritoractuart

#actuartacasa

Actualizado: 8 abr 2020

Davant el moment excepcional que estem vivint a causa del COVID-19, a tothom ens afloren incerteses, dubtes, angoixes, ..., però és important mantenir-se ferm i decidit en la lluita contra aquest virus. Quedant-nos a casa és la forma més eficient.

Passar les hores a casa comporta haver de deixar de fer coses a fora, però també l’oportunitat de fer-ne més a dins. L’ART és una bona opció per iniciar-se o mantenir la creativitat i la imaginació, essent un canal també per expressar el com ens sentim, els nostres desitjos, ... Endinsar-nos en l’ART ens aportarà espais terapèutics.

En aquest sentit, ACTUART està proposant des de el dilluns 16 de març, la participació a l’Instagram d’Actuart: @actuart18 per publicar una fotografia de la temàtica plantejada aquell dia. Cada dia es canvia el tema: “fotos fent esport”, “com veus la pluja des de casa”, “fotografies en blanc i negre”, ...

Des de l’inici, han augmentat els seguidors del compte @actuart18, fins a 147 seguidors actualment, i s’han rebut més de 150 fotos.

Anima’t a participar seguint @actuart18 a Instagram, descobreix el tema del dia, penja la teva foto amb el hashtag #actuartacasa i etiqueta @actuart18 a la fotografia.

Fes fotos per distreure’t, fes fotos per gaudir, fes fotos per expressar-te, fes fotos per Actuart.


21 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Actuart: iniciativa d'entitat durant el COVID-19

Actuart, amb la proposta de les temàtiques diàries a Instagram #actuartacasa, ha format part del llistat d'iniciatives d'entitats durant el COVID-19 que FEPA (Federació d'Entitats amb Projectes i Piso

bottom of page