top of page
Buscar
  • Foto del escritoractuart

Fotografiem el 2020

L’any 2020 no ha estat un any com els altres, ha estat un any que tots recordarem negativament pels fets ocorreguts: pandèmia, confinament, restriccions, crisi econòmica, aïllament, malaltia, ... i per les sensacions i emocions que ens ha creat: por, patiment, tristesa, incertesa, angoixa, soledat, ...

Però també per moments i emocions més positives: esperança, cooperació, ajuda, companyia, alegria del retrobament, motivació, optimisme, companyerisme, ...

Ara que finalitza aquest any i amb els millors desitjos pel proper 2021, Actuart convida a participar a l’Instagram d’@actuart18 per deixar plasmat en forma d’imatge el millor i el pitjor d’aquest 2020, fent un exercici d’alliberament de bones i males energies per començar el 2021 amb totes les forces i ànims.


Cada setmana de desembre es plantejarà un repte, una temàtica. La foto amb més likes de la setmana formarà part de la selecció fotogràfica d’Actuart 2020, reflectint així en 4 imatges què ha estat el 2020 per tots nosaltres. Hi participes?


Però la imatge que sens dubte marcarà aquest 2020 a Actuart és la de la nostra actuartista Eli, qui havent ideat i endegat tot el projecte d’Actuart, ha pres un nou rumb amb els seus projectes personals més enllà d’Actua. Per tot el què ha aportat i ha aconseguit crear, acostant l’art de la fotografia als nostres projectes com a font d’inspiració i d’expressió, moltes gràcies per tot i molta sort en tot el què et proposis, sempre seràs Actuartista.


Hashtagueja i segueix #actuartacasa

Etiqueta @actuart18


15 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page